Колеги някой има ли представа дали полицията ще ми прави проблем за такива хубавинки по колата?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Някой знае ли .....?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от rumenti77 Покажи съобщениеКолеги някой има ли представа дали полицията ще ми прави проблем за такива хубавинки по колата?
Но има друг проблем, и то именно "джибчий" ... такава кола освен на сигурен паркинг /закрит гараж/ не знам дали ще ти се иска да я оставяш.
Поздрави.
AR 145 2.0 16v Turbo 300+ whp powered by ICIDesign
AR 155 2.0 16v SUPER
Toyota Corolla 2014 S Premium
Moskvich 2140
-
Ще ти направи,трябва да се снима колата с тези лепенки и да се пререгистрира с тях. Карал съм доста рекламни коли облепени с лепенки и винаги се носи снимка на колата ,когато е регистрирана с тях за пред КАТ.
Иначе те спират и се заяждат.ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша
Renault Megane II Grand Tour-2004г
Comment
-
Първоначално публикувано от rumenti77 Покажи съобщениеАми мисля да рискувам.
AR 145 2.0 16v Turbo 300+ whp powered by ICIDesign
AR 155 2.0 16v SUPER
Toyota Corolla 2014 S Premium
Moskvich 2140
Comment
-
Погледни тук,http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=39258
колата е на мои познат от 3 години я кара така и няма проблем(малко сабиране м/у колеги)Alfa's do't drop oil...they mark their territory
Comment
-
Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщениеаз искам лично да я видя.ALFA ROMEO 155 1.8 TS 8V -ex.
sigpicALFA ROMEO 155 2.0 TS 8V-настояща
0898463130-Румен
Comment
-
Първоначално публикувано от rumenti77 Покажи съобщениеНяма как да не се похваля.Само да я понагласиме с Ваклинката и ще има снимки.а шаринията заеби!
По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеСтига глупости, бе бате...я по добре с Ваклинчо вземете да се понакваситеа шаринията заеби!
Епа оно се знае,че после ще се наквасиме.
ALFA ROMEO 155 1.8 TS 8V -ex.
sigpicALFA ROMEO 155 2.0 TS 8V-настояща
0898463130-Румен
Comment
-
Comment